PARTICULIERE ZORG DOOR HEEL NEDERLAND
Voor direct contact bel met 020 - 63 66 837

Zorg bij de ziekte van Alzheimer Haaren

Wanneer u te maken heeft met de ziekte van Alzheimer vraagt u zich misschien af of u thuis kunt blijven wonen of dat u moet verhuizen naar een zorginstelling. Zuster Jansen kan in de meeste gevallen uw wens om thuis te blijven wonen op een verantwoorde wijze vervullen. Zorg bij de ziekte van Alzheimer in Haaren van Zuster Jansen is dé professionele ondersteuning die u nodig heeft bij Alzheimer. U ontvangt hierbij intensieve één op één zorg, gericht op het verlenen van verzorging en verpleging bij de ziekte van Alzheimer. Met onze uitstekende zorg bij de ziekte van Alzheimer in Haaren kunt u een opname in een zorginstelling voorkomen of uitstellen.

Thuiszorg bij Alzheimer

Zuster Jansen verleent thuiszorg bij Alzheimer. Met onze zorg bij de ziekte van Alzheimer in Haaren bent u in handen van professionele zorgverleners. Een speciaal zorgteam, bestaande uit vijf vaste zorgverleners, is zeer ervaren en gespecialiseerd in het verlenen van zorg bij de ziekte van Alzheimer in Haaren. Wij kunnen intensieve 24-uurs zorg bij u thuis verlenen, voor een lange of voor een korte periode. Ook wanneer u toch wilt verhuizen naar een verpleeghuis, maar moet wachten op uw verblijf, kan onze zorg voor u een uitkomst zijn.

Het ontlasten van mantelzorgers

Professionele zorg bij de ziekte van Alzheimer in Haaren door Zuster Jansen draagt ook bij aan het ontlasten van uw mantelzorgers. Dit kan bijvoorbeeld een familielid zijn dat voor u zorg of een vriend of partner. Met onze particuliere thuiszorg en professionele begeleiding bij de ziekte van Alzheimer bent u in handen van gekwalificeerde en deskundige zorgverleners. U ontvangt uitstekende privé verzorging en verpleging, waardoor uw mantelzorgers even op rust kunnen komen.

Wilt u onze professionele particuliere thuiszorg en uitstekende zorg bij de ziekte van Alzheimer in Haaren aanvragen? Dit kan in enkele eenvoudige stappen via onze website. Ook willen we u de mogelijkheid bieden om onze zorgcoördinator persoonlijk te spreken, waarmee u uw wensen en behoeften kunt bespreken. Hiervoor kunt u altijd vrijblijvend bellen naar 020 – 63 66 837.

 

Lees meer bij Zuster Jansen