PARTICULIERE ZORG DOOR HEEL NEDERLAND
Voor direct contact bel met 020 - 63 66 837

Nachtzorg Haaren

Bent u op zoek naar nachtzorg in Haaren? Dan bent u wellicht op zoek naar professionele zorg in de nacht waarbij u zich fijn voelt. Zuster Jansen heeft veel ervaring in het verlenen van particuliere thuiszorg en nachtzorg bij u thuis. Met onze zorg kunt u uitstekend thuis blijven wonen, ook wanneer u herstellende bent van een heup operatie of wanneer u te maken heeft met een (chronische) ziekte. Onze uitstekende nachtzorg in Haaren is verantwoord en volledig gericht op uw nachtrust. De laag complexe verzorging en verpleging die u ontvangt van onze gekwalificeerde zorgverleners staan in het teken van het bieden van zoveel mogelijk rust en comfort tijdens uw nacht.

Een privé zorgteam voor persoonlijke nachtzorg

Wanneer u kiest voor nachtzorg in Haaren door Zuster Jansen wordt er speciaal voor u een zorgteam samengesteld bestaande uit maximaal vijf ervaren zorgverleners. Hierdoor zullen altijd dezelfde zorgverleners voor u komen zorgen in de nacht. Zuster Jansen vindt het namelijk erg belangrijk om persoonlijke zorg te kunnen bieden, met voldoende aandacht voor u en voor uw persoonlijke situatie. Iedere nacht staan dezelfde vertrouwde zorgverleners voor u klaar van 23.00 uur tot 07.00 uur. Met onze zorg zult u zich altijd veilig voelen in de nacht, vanaf het moment dat u gaat slapen tot het moment dat u wakker wordt kunt u rekenen op onze uitstekende verzorging en verpleging.

Nachtzorg in Haaren op ieder gewenst moment

Onze nachtzorg in Haaren kan op ieder gewenst moment bij u thuis worden ingezet. Zuster Jansen werkt niet met wachtlijsten, waardoor onze zorgverleners als snel voor u kunnen komen zorgen. Bovendien kunnen wij voor u ook een oplossing bieden wanneer u op zoek bent naar spoedzorg in de nacht. Met iedere zorgvraag kunt u bij ons terecht. Zuster Jansen vindt altijd een passende oplossing. Neem vrijblijvend contact op of bekijk de website van Zuster Jansen voor meer informatie.

 

Lees meer bij Zuster Jansen