PARTICULIERE ZORG DOOR HEEL NEDERLAND
Voor direct contact bel met 020 - 63 66 837

24-uurs zorg Haaren

Soms kan het nodig zijn om dag en nacht toezicht, begeleiding, verzorging en verpleging te ontvangen. U kunt voor 24-uurs zorg in Haaren kiezen wanneer u bijvoorbeeld te maken heeft met ouderdom, (chronische) ziekte of een handicap. Ook kan 24-uurs zorg in Haaren van Zuster Jansen voor u een oplossing zijn wanneer u thuis herstelt van een heupoperatie. U kunt onze professionele en permanente zorg gewoon bij u thuis ontvangen, waar u ook woont. Onze zorgverleners zijn erg flexibel en kunnen u overal de privé zorg verlenen die u nodig heeft.

Eén op één zorg door Zuster Jansen

Met 24-uurs zorg in Haaren ontvangt u één op één zorg door Zuster Jansen. Onze zorgverleners voorzien u in alle zorg die u nodig heeft, door het bieden van persoonlijke verzorging, professionele begeleiding, huishoudelijke hulp of het regelen van vervoer. Onze zorgverleners helpen u bijvoorbeeld bij het maken van een boodschappenlijstje en gaan met u mee naar de supermarkt. Bovendien ontvangt u van Zuster Jansen verzorging en verpleging op hoog niveau. Onze zorgverleners zijn professioneel, gekwalificeerd en hebben ervaring met diverse situaties.

Ook tijdelijk onze zorg bij u thuis ontvangen

24-uurs zorg in Haaren door Zuster Jansen kunt u ook tijdelijk bij u thuis ontvangen. Dit is voor u wellicht een optie wanneer u bijvoorbeeld thuis kunt herstellen na een operatie. Ook kan onze particuliere thuiszorg in Haaren dienen als overbruggingszorg, wanneer u wacht tot u terecht kunt in de zorginstelling waarvoor u zich heeft ingeschreven.

Wat uw reden ook is om te kiezen voor onze uitstekende 24-uurs zorg in Haaren, Zuster Jansen staat altijd voor u klaar om antwoord te geven op iedere zorgvraag. Op onze website leest u meer informatie over onze dienstverlening. Uiteraard kunt u te allen tijde vrijblijvend contact opnemen wanneer u behoefte heeft aan persoonlijk advies.

 

Lees meer bij Zuster Jansen